Take-Two, GTA San Andreas ve Vice City Modlarını Kaldırıyor

18.07.2021 10:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Yeni gelen haberlere göre Take-Two, Grand Theft Auto: Vice City ve San Andreas için birçok modu engelliyor ve kaldırıyor. GTA: Underground modunu geliştiren ekip Dsogaming ile iletişime geçti. ModDB sayfasında yer alan modların T2'den bir DMCA bildirimi aldığını belirtti.
 
GTA Underground, GTA III, Vice City, San Andreas, Manhunt & Bully haritalarını birleştiren bir moddur. Oldukça farklı bir konsepte sahip olan bu modun Take-Two'nun tarafından engellenmesi oyuncular için üzücü bir durum. Ancak Take-Two'nun hedefinde sadece GTA Underground modu yer almıyor.
 
Ekibin belirttiğine göre VCS: PCE ve LCS PC portları da kaldırıldı. Bu nedenle, Take-Two şu anda Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas için birden fazla modu/çalışmayı engelliyor. 
 
Take-Two'nun neden böyle bir şey yapmaya karar verdiği bilinmiyor. Teorik olarak, bu modlar oyunu daha eğlenceli kılmak adına yapılıyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce Take-Two'nun bu hamlesi doğru mu?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto: Vice City Platformlar: PC Mobil PS3 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler