Take-Two Interactive, Codemasters'ı Satın Almak için Görüşüyor

06.11.2020 20:29 Gazali Çetinkaya

 
Take-Two Interactive, Codemasters'ı satın almaya hazırlanıyor.

Codemasters, Take-Two Interactive'in bünyesine dahil olmak için şirketle görüşme halinde olduklarını ve £740 milyon (yaklaşık $974.5 milyon) teklif aldıklarını açıkladı. Teklifin kabul edilmesi bekleniyor.
 
Video Games Chronicle'a konuşan Take-Two Interactive, sunduğu global dağıtım olanakları ve 2K Games'in canlı operasyonlar, analizler, ürün geliştirme ve pazarlama alanındaki uzmanlıklarıyla Codemasters'ın performansını artıracağına inandıklarını belirtti.
 
Take-Two Interactive; 2K Games, Rockstar Games ve Private Division'ın ana şirketi. Codemasters ise DIRT ve F1 serilerinin geliştiricisi. Project CARS geliştiricisi Slightly Mad Studios da Codemasters'a ait.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2020 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 9 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler