Take-Two, Mobil Oyun Devi Zynga Stüdyosunu Satın Alacağını Duyurdu

11.01.2022 12:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Take-Two Interactive,  Zynga'yı 12,7 milyar dolar değerinde bir anlaşmayla satın alacağını duyurdu. Anlaşmanın, 30 Haziran 2022'de sona erecek olan 2023 mali yılının ilk çeyreğinde tamamlanması bekleniyor. 
 
Take-Two Interactive'in başkanı ve CEO'su Strauss Zelnick, Video Games Chronicle'ın katıldığı bir yatırımcı görüşmesinde yaptığı konuşmada, şirketin satın alımlara devam edeceğini söyledi.
 
Take-Two Interactive'in Zynga'yı satın alması, şirketin mobil oyun pazarına girişini işaret ediyor. Take-Two, Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, BioShock, Borderlands ve NBA 2K dahil olmak üzere en bilinen oyun serilerinin yayıncısı olarak karşımıza çıkıyor. Zynga ise CityVille 2, FarmVille, FarmVille 2 gibi ses getiren mobil ve Facebook oyunlarının geliştiricisi olarak piyasada yer alıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler