Take-Two Patronu: Oyunlarımızı Değerinden Ucuza Satıyoruz

06.11.2020 04:04 Gazali Çetinkaya

 
Rockstar Games ve 2K Games'in ana şirketi Take-Two Interactive'in CEO'su Strauss Zelnick, şirketin finansal sonuçlarını açıkladığı konferans çağrısında, bazı açıklamalarda bulundu.

Strauss Zelnick, oyun sektöründe en yüksek kalitede deneyimleri sunduklarını ve buna rağmen değerinden çok daha az ücret aldıklarını belirtiyor.

Strauss Zelnick, Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption 2'nin online modlarının ücretsiz bileşenler olduğunu savunuyor. Yani Strauss Zelnick'in mantığına göre Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption 2'yi satın aldığınızda GTA Online ve Red Dead Online yanında ücretsiz geliyor ve ücretsiz olarak güncellenmeye devam ediyor. Bu yüzden de oyunlarını değerinden ucuza sattıklarını düşünüyor.
 
Oyun içi satın alımları yani mikro ödemeleri tamamen opsiyonel olarak gördükleri için hesaba katmıyorlar.

Bu açıklama, Take-Two Interactive'den büyük bir oynaması ücretsiz oyun görür müyüz sorusu üzerine yapıldı. GTA Online ve Red Dead Online'ın zaten ücretsiz olduğu yorumunu bir kenara bırakırsak, Strauss Zelnick GTA Online'ın PlayStation 5'te ilk üç ay ücretsiz olacağını öne sürerek "Gördüğünüz üzere iş modelimiz konusunda açık fikirliyiz. Belli bir noktada bazı deneyimlerin ücretsiz olabileceği ihtimalinin üstünü çizemem." diye belirtti fakat yine de Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption 2'de kullandıkları modeli daha çok beğendiğini tekrarladı.
 
Take-Two Interactive yeni nesilde 10 dolar fiyat artışını açıklayan ilk firma olmuştu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler