Take-Two, Red Dead Redemption 2'nin Ertelenme Sebebini Açıkladı

24.05.2017 19:17 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz günlerde Rockstar Games Red Dead Redemption 2'nin ertelendiğini duyurmuştu ve daha öncesinde 2017 yılının sonbahar döneminde çıkış yapması beklenen oyunun yeni çıkış zamanı 2018 yılının ilkbahar dönemi olarak belirtilmişti. 
 
   Bugün de Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive Red Dead Redemption 2'nin ertelenme sebebini açıklamaya çalıştı. 
 
   Take-Two Interactive,

"Red Dead Redemption 2'nin ertelenme sebebi en olağanüstü deneyimi sunacağından emin olmak.
 
Belirli sorunlarla karşılaşmadık. Yeni nesil konsollar için ilk kez baştan aşağı yeni bir oyun inşa ediyoruz. Mükemmellik sunmak ve tüketicileri memnun etmek için kendimize yönelttiğimiz baskı olağanüstü.

Elimizden gelen en iyi işi yapmak için gerekli zamanı harcadığımızdan emin olmak istiyoruz. Bu, tüketicilerin Rockstar oyunlarından beklediği şey ve Rockstar oyunlarının genelde sunduğu şey de bu. Dolayısıyla, firmanın kararını şiddetle destekliyoruz."
 
   Red Dead Redemption 2 PS4 ve Xbox One sistemleri için geliştiriliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 2 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 3 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler