Take-Two ile Codemasters Anlaşmaya Vardı

10.11.2020 13:42 Gazali Çetinkaya

 
Take-Two Interactive, Codemasters'ı satın alıyor.

İki firma anlaşmaya vardıklarını ve satın almanın 2021'in ilk çeyreğinde tamamlanacağını doğruladı.

2K ve Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive; F1 ve DIRT serilerinin geliştiricisi Codemasters'ı bünyesine katmak için £726 milyon ($956 milyon) ödeyecek.
 
Anlaşmanın sonuçlanmasından sonra Codemasters CEO Frank Sagnier ve CFO Rashid Varachia ve üst düzey yönetim ekibinin geri kalan kısmı aynı pozisyonlarda kalmaya devam edecek. 
 
Take-Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick, Codemasters'ın yarış oyunlarının 2K'in spor oyunlarıyla çok iyi bir uyum sağlayacağını düşündüğünü belirtti.
 
Codemasters yönetim kurulu başkanı Gerhard Florin ise bu anlaşmanın Codemasters'ın uzun vadeli başarısını ilerletmesine yardımcı olacağını ifade etti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2020 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler