Taki, Soul Calibur V için Onaylandı

Taki serinin önceki oyunlarında oldukça sevilen bir karakterdi
25.07.2011 08:34 Alkan Adakaner


     Comic-Con'da  Zwei ve Natsu adlı yeni karakterleri duyuran Namco Bandai, Ivy adlı serinin eski ve önemli karakterlerinden birisini daha Soul Calibur V için tanıtmıştı. Şimdi yine serinin sevilen karakterlerinden "Taki" de onaylandı.

     Bir kadın Ninja olan Taki çevikliği ve akrobatik hareketleri ile tanınıyor. Fu-Ma adlı Ninja klanı tarafından yetiştirilen bir yetim olan Taki özel Ninjitsu yetenekleri ve açılabilir büyü temelli atakları ile tanınıyor. 

     Hem silahlı, hem de silahsız olarak oldukça etkili bir karakter olan Taki'nin duyurulması serinin hayranlarını sevindirecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Soulcalibur V Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hades 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 15 Dk önce GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 1 Saat önce Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 5 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 6 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler