Takım Tabanlı Aksiyon Oyunu Exoprimal için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

15.06.2022 10:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, dinozor temalı takım tabanlı aksiyon oyunu Exoprimal için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Bunun yanı sıra Steam üzerinden PC için 11 Temmuz, 25 Temmuz ve 7 Ağustos tarihlerinde kapalı bir ağ testinin yapılacağını duyurdu. Kayıtlar şu anda mevcut.
 
Oynanış fragmanında beş Exofighter'dan oluşan iki manganın Leviathan adlı bir yapay zeka tarafından verilen görevleri tamamlamak için yarıştığı ana oyun modu Dino Survival'ı öne çıkarıyor.
 
Yıl 2040 ve gezegen büyük bir krizin eşiğinde. Dinozorlar ortaya çıkıyor ve dünyanın dört bir yanındaki şehirlere atık bırakıyor. Tarihin en ölümcül yaratıkları tarafından tehdit edilen dünya, yardım için güçlü Aibius Corporation'a ve onun devrim niteliğindeki teknolojisine sırt dayıyor. Şirketin yeni nesil yapay zekası Leviathan, dinozor salgınlarının nerede olacağını tahmin edebilir ve bölgeye Exofighter'lar yerleştirebilir. Exosuits olarak bilinen son teknoloji mekanize savaş zırhıyla donanmış bu savaşçılar, insanlığın son umudunu temsil ediyor.

Exoprimal, co-op tabanlı çok oyunculu deneyime öncülük ediyor. Oyunun ana modu Dino Survival'da takımlar, beşe beş olarak mücadele ediyor. Maçta diğer takımlardan önce görevleri tamamlamak için yarışıyorsunuz.
 
Exoprimal, 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler