Taktik RPG Oyunu The Way of Wrath için Yeni Fragman Yayınlandı

27.11.2021 15:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Animmal, taktik ve RPG öğelerini barındıran oyun The Way of Wrath için yeni bir fragman yayınladı. 2022'de PC ve Nintendo Switch'e gelmesi planlanan oyunun yayıncılığını Teksas merkezli stüdyo Hooded Horse üstleniyor.
 
Oyuncular bu yapımla beraber mitolojik bir RPG'de sahne alacak. Fragmanda da gösterilen oynanışa göre The Way of Wrath, The Banner Saga'ya benzer bir deneyim sunacak.
 
The Way of Wrath, şamanistik yasalarla yönetilen eski bir dünyada geçen, hikaye odaklı ve sıra tabanlı bir taktik RPG'dir. Oyuncular bu dünyada el çizimi manzaraları keşfedecek, eski bir kalenin savunmasını yeniden inşa edecek, çeşitli görevler üstlenecek ve savaşın galibi olmaya çalışacak.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/969330/The_Way_of_Wrath/
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler