Taktiksel RPG Broken Lines 25 Şubat'ta PC için Çıkacak

12.02.2020 15:09 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Super.com ve geliştirici PortaPlay, Broken Lines'ın 25 Şubat'ta Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Switch versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.
 
Broken Lines taktiksel rol yapma oyunu ile hikaye anlatımı unsurlarını birleştiriyor. Bu türdeki diğer oyunlara benzer olarak askerleriniz sadece elin başında hareket edebilir. Yeni düşmanlar ve tehlikeler ortaya çıktığında ise tepki vermeyi planlamanız için oyun durur. Bu ekranda savaşa girebilir veya geri çekilebilirsiniz. 
 
Hikaye olarak, oyun İkinci Dünya Savaşı'nın alternatif bir versiyonunda geçiyor ve düşman hatlarının arkasına zorunlu iniş yapmak zorunda kalan sekiz askere odaklanıyor. Düşman askerlerle savaşırken ve savaşın korkutucu tarafıyla yüzleşirken ekibinizi eve götürmek lider olarak sizin göreviniz. Verdiğiniz seçimler hikayenin gidişatını ve sonunu etkiler.
 
Oynanış ve hikaye fragmanlarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Broken Lines Platformlar: PC Geliştirici: PortaPlay Dağıtıcısı: SUPER.COM Tür: Taktiksel Rol Yapma Oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler