Taktiksel RPG Grid Force, Önümüzdeki Hafta Çıkıyor

06.09.2022 15:07 Umut Tandoğan

 
 
 
Taktiksel RPG Grid Force - Mask of the Goddess, 15 Eylül'de çıkış yapacak. Oyun İngiltere'deki geliştirici Dreamnauts Studio'a ait. Ek olarak tamamen kadınlardan oluşan bir karakter kadrosuna sahip. Grid Force - Mask of the Goddess, ilk olarak Steam'de, daha sonra Xbox ve Switch sürümleri için yayınlanacak.
 
Oyun, mermilerden kaçıp ve çeşitli yetenekler kullanarak düşmanları yenmenizi sağlayan savaşlar içeriyor. 
 
Eşsiz özel saldırılara sahip çeşitli sınıflara ayrılmış dört kişilik bir kadroda toplanıyor ve oynanacak 28 kahraman mevcut: Şampiyonlar, Büyücüler, Savunanlar ve Valiantlar. 
 
Oyun şuanda ücretsiz olarak Xbox platformunda demo olarak yayınlanıyor. İncelemek için tıklayın.
 
Oyun açıklaması
 
Grid Force, çeşitli oyuncu kadrosu, şimşek hızında bir savaş ve seçimlerinize uyum sağlayan derin bir hikaye ile taktilsel RPG'dir. Hızlı tempolu oyunda düşmanlarınıza yıkıcı saldırılar başlatın ve savaşta üstünlük sağlamak için kahramanlar listeniz arasında hızlı geçiş yapın. Donna'ya Gora dünyasındaki yolculuğunda rehberlik edin, hikayesinin gidişatını değiştiren zorlu seçimler yapın, tanrıçaları alt edin ve geleceği kurtarın. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler