Tales from Space 2 Vita için Duyuldu

Şu bakışlar karakterlerimizi kesinlikle çok sevimli gösteriyor
25.08.2011 10:11 Alkan Adakaner


      Drinkbox Studios, Şubat ayında piyasaya çıkardığı Playstation Network oyunu Tales from Space: About a Blob'ın devam oyununu duyurdu. Yeni oyunumuzun adı Tales from Space: Mutant Blobs Attack oldu.
 
     Playstation Vita'ya özel olarak geliştirilen Mutant Blobs Attack ilk oyundan daha tehlikeli ve kesin karakterlere sahip olacak ve her ne kadar oyun aynı evrende geçecek olsa da yepyeni mekanlarla karşılaşacağız. 

     Geliştirici stüdyonun bu hafta PAX'ta tanıtacağı oyun PS Vita'nın her iki dokunmatik yüzeyini de kullanacak. Playstation Vita'nın çıkış tarihine yetişmesi beklenen oyunun ilk ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales from Space: Mutant Blobs Attack Platformlar: VITA Geliştirici: Drinkbox Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 5 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler