Tales of Arise Genişleme Paketi için Yeni Fragman Yayınlandı

12.10.2023 17:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco, Tales of Arise'ın genişleme paketi "Beyond the Dawn" için yeni bir fragman yayınladı. Fragmanda oyuncuların deneyimleyebileceği yeni görevlerden bazılarını tanıtıldı ve görevlere bir bakış atıldı.
 
Yeni fragman hayranları heyecanlandırıyor
 
 
 
Tales of Arise olaylarının ardından dünyayı keşfettiğiniz ek paket içerisinde çok sayıda yeni görev yer alıyor. İnsanların hayatlarını yeniden inşa etmeye yardımcı olduğunuz bu kısımda ilgi çekici görevler ve detaylar bulunuyor. 
 
Oyunda nimelerden ilham alan bir grafik stili yer alıyor. Çekici tasarımlarıyla karakterler, arka planlar ve daha fazlası ön plana çıkıyor.
 
Tales of Arise şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için mevcut. "Beyond the Dawn" genişleme paketi ise 9 Kasım'da yayınlanacak. 
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Arise Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler