Tales of Innocence R'ın Yeni Karakteri Karşınızda

21.09.2011 21:15 Alkan Adakaner


     DS için piyasaya çıkan Tales of Innocence'in geliştirilmiş sürümü olan Tales of Innocence R'ın yeni karakteri Kyu Kyu ortaya çıktı. Playstation Vita için piyasaya çıkacak oyunda bu yeni karakteri de yönetebileceğiz.
 
     18 yaşında, 1.60 boyunda ve 50 kilo olan karakterimiz diğer karakterlerle çok iyi iletişim kuramayacakmış, çünkü onların dilini pek iyi konuşamıyormuş. Zaten bizim için önemli olan da onun dövüş yetenekleri olacak.
 
      Aşağıda Kyu Kyu'ya ait görüntünün yanı sıra oyun içi görselleri de bulmanız mümkün. Playstation Vita sahipleri bu JRPG oyununu çok sevecek gibi görünüyor.
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Innocence R Platformlar: VITA Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 19 Dk önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler