Tales of Symphonia Chronicles'da Yeni Giysi Açmak

25.07.2013 10:26 Alkan Adakaner


     Tales of Symphonia ve Tales of Symphonia: Dawn of the new world'u tek bir pakette Tales of Symphonia Chronicles HD adıyla Playstation 3 için çıkaracak olan Namco Bandai bu oyunda extra giysilere kavuşmak için neler yapacağımızı açıkladı.
 
    Eğer oyunda Tales of Vesperia giysilerini açmak istiyorsak önceden bu oyunu PS3'te oynamış olmamız gerekiyor. Oyunun PS3 sürümünün sadece Japonya'da çıktığını belirtelim. Yani Batılı oyuncuların böyle bir şansı yok.
 
    Diğer seçenek ise Tales of Symphonia Chronicles HD'yi bitirmek. Tales of Symphonia Chronicles HD'yi bitirince oyunların NewGame+ modu açılacak ve bu mod size Tales of Vesperia giysilerini kullanma şansı verecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Symphonia Chronicles Platformlar: PS3 PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler