Tales of Symphonia Remastered, PS4, Xbox One ve Switch için Duyuruldu

14.09.2022 00:42 Umut Tandoğan

 
 
Bandai Namco, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için Tales of Symphonia Remastered'ı duyurdu. Dünya çapında 2023'ün başlarında piyasaya sürülecek.
 
Ayrıca hatıra metal kasası ve özel sanat eserlerini içeren “Chosen Edition” için ön siparişler Bandai Namco Store'da mevcut.
 
Tales of Symphonia Remastered, efsaneye göre bir seçilmiş kişinin dünyayı yeniden canlandırıp eski haline getireceğini belirttiği, sürekli bir mana kaynağına şiddetle ihtiyaç duyan ölmekte olan bir ülke olan Sylvarant dünyasında geçiyor. Oyuncular, Lloyd Irving ve arkadaşlarının unutulmaz karakterlerle dolu dünya çapında bir maceraya ve hala hayranlar arasında yankılanan duygu yüklü bir hikayeye başlarken maceralarını takip edecekler. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 25 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler