Tales of Vesperia, Batı'da Xbox 360'a Özel Kalacak

Tales of Vesperia oldukça başarılı bir oyundu
18.06.2011 22:56 Alkan Adakaner


     Namco Bandai'nin en önemli serilerinden birisi olan Tales'in son dönemlerdeki en başarılı oyunlarından Tales of Vesperia Batı'da Xbox 360'a özel kalacak.
 
     Xbox 360 için bütün dünyada piyasaya çıktıktan sonra Japonya'da Playstation 3 için de piyasaya çıkan oyunun PS3 sürümü Amerika ve Avrupa'da çıkmamıştı. Anlaşılan bundan sonra da çıkmayacak.
 
     Namco Bandai Europe'tan Charlotte Toci'nin açıklamasına göre Namco Bandai ve Microsoft arasında yapılan anlaşma gereği (yani Microsoft'un belli bir ücret vermesi nedeniyle) oyunun Playstation 3 sürümü Japonya ile sınırlı kalacak. Tales hayranları için kötü bir haber.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Vesperia Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler