Tales of Xillia'da Arenalar Onaylandı

Tales of Xillia serinin en iyi oyunu olabilir
03.09.2011 06:42 Alkan Adakaner


     Japonya'nın en çok beklenen oyunu olan Tales of Xillia'da arenaların bulunacağı ortaya çıktı. Böylece serinin önceki oyunlarındaki karakterleri misafir olarak görebilecek, efsanevi boss savaşlarını tekrar yapabilecek veya ödüller kazanabileceğiz.
 
    Hatırlarsanız daha önce Tales of Vesperia'nın arenalarında Dhaos (Tales of Phantasia) ve Barbatos (Tales of Destiny 2) gibi karakterlerle karşılaşmıştık. Tales of Xillia'da ise kimlerle karşılaşacağımız şu an için ortaya çıkmadı.

    Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkacak olan Tales of Xillia'nın Avrupa ve Amerika çıkışı hala belirsizliğini koruyor. Umarız bu oyun en kısa sürede buralara da gelir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Xillia Platformlar: PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 9 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler