Tales of Xillia'ya Noel Baba Kostümleri

Bu kostümlerle bir savaşçıya hiç benzemiyorlar
25.11.2011 09:31 Alkan Adakaner

      Sadece Avrupa ve Amerikalı ülkeler tarafından değil, Ortadoğu ve Uzakdoğu'daki bazı ülkelerde de heyecanla beklenen Noel, Tales of Xillia karakterleri tarafından da kutlanacak gibi görünüyor.
      
    Namco Bandai, Santa Clause yani bizde Noel Baba olarak bilinen efsanevi kişinin kostümlerini Tales of Xillia'da satışa çıkarıyor. Ana karakterlerin hepsine Noel baba kostümü giydirmek mümkün olacak.
 
     Tabi Namco Bandai bu kostümleri ücretsiz olarak sunmuyor. Bu kostümlerin her biri yaklaşık 4 dolara satılıyor. Oyun henüz Avrupa ve Amerika için duyurulmadı, ama eğer buralara gelirse bu kostümler de içeriğe dahil edilebilir. Aşağıda Noel Baba kostümlerini görebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Xillia Platformlar: PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 9 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 20 Eylül No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Eylül Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 20 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 20 Eylül Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 20 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler