Tales of the Heroes: Twin Brave'in İlk Videosu

Tales serisinin ünlü oyunlarındaki karakterler bir araya geliyor
20.09.2011 09:50 Alkan Adakaner


     PSP için duyurulan Tales of the Heroes: Twin Brave'in ilk videosu yayınlandı. Serinin bir yan oyunu olan Twin Brave tamamen dövüş yetenekleri üzerine odaklanıyor ve serinin klasikleşmiş RPG yönünü arka plana atıyor.
 
     Oyunun ilk videosunda kontrol edebileceğimiz karakterlere odaklanılmış. Bu karakterler arasında daha önce de açıklandığı gibi Tales of Xillia'dan Jude ve Milla, Tales of Vesperia'dan Yuri ve Fren, Tales of Symphonia'dan ise Lloyd ve Zelos bulunuyor.

    Kalabalık düşman topluluklarına karşı co-op olarak mücadele verebileceğimiz oyun henüz Batı için duyurulmadı. Kim bilir belki de Batı'ya hiç gelmeyecektir. Twin Brave'in ilk videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of the Heroes: Twin Brave Platformlar: PSP Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler