Tanrıları Etkilemek için Devlere Kafa Tuttuğumuz Jotun'un Çıkış Videosu Karşınızda

26.09.2015 02:26 Ömür Gencer


      Bağımsız cephesinden gelen ve özellikle görselliğiyle büyük ilgi toplayan Jotun'un çıkışına sadece günler kaldı. Geliştirici ekip oyunun çıkışına eşlik edecek yeni bir tanıtım videosu daha paylaştı.
 
       Jotun'da onursuz bir şekilde ölen Thora adlı bir savaşçıyı yönetiyoruz. Valhalla'ya giremeyen Thora, kaderine boyun eğmez ve tanrıları etkilemek için Jotun yani devleri avlamak için yola koyulur. Boyumuzdan katbekat büyük bölüm sonu canavarlarıyla savaşacağımız oyunun bu yönünü Dark Souls ve Shadow of Colossus gibi yapımlardan esinlendiğini söyleyebiliriz. 
 
      Kickstarter'ın desteğiyle gerçek olan Jotun, 29 Eylül'de çıkışını yapacak. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jotun Platformlar: PC Geliştirici: William Dube Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler