Taron Egerton Yeni Wolverine Olabilir

03.08.2019 15:19 Özgür Eroğlu

 
Çizgi roman dünyasının en ünlü kahramanlarından olan ve ayrıca beyaz perdede de görmeye alıştığımız Wolverine karakteri yeni oyuncusunu bulmuş olabilir. Uzun yıllardır Wolverine karakteriyle özdeşleşen Hugh Jackman bildiğiniz üzere en son Logan filminde Wolverine karakterine hayat vermişti. Ardından da Wolverine rolünü son kez oynadığını ve bıraktığını açıklamıştı.
 
Hugh Jackman'ın bu açıklamasından sonra Wolverine severler oldukça üzülmüştü ve bu rolde bundan sonra kimi izleyeceklerini merakla bekliyorlardı. Taron Egerton ise bu rol için en çok konuşulan isimlerdendi. Taron Egerton'ı daha önce Kingsman filmi ve Elton John'un hayatının anlatıldığı Rocketman filminde Elton John karakterini oynarken görmüştük.
 
Targen Egerton bu dedikoduların ardından yaptığı açıklamayla rolü istediğini açıkça belirtti. Bu olaylar hakkında söylediklerini aşağıda bulabilirsiniz. 
 
"Marvel'ı seviyorum, filmleri seviyorum ve forma girmem için karşıma çıkan her bahanesini seviyorum. Wolverine rolü hakkında çıkan dedikodular gerçekçi olsun olmasın, Marvel evreninin bir parçası olmayı çok isterim."
 
Umarız yakın zamanda Wolverine rolü için resmi bir açıklama duyarız ve hepimiz mutlu oluruz. 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler