Team 17, Yeni Bir Oyun Duyurdu

08.05.2014 18:12 Ömür Gencer


     Worms serisiyle oyun dünyasının önemli şirketlerinden biri haline gelen Team 17 yeni bir brawler tarzı oyun duyurdu. Dlala Studios tarafından geliştirilen ve arena brawler tarzında olacak bu oyunun adı Overruled.
 
     Oyunun dağıtımcılığını üstlenecek şirket Team 17'nin başkanı Debbie Bestwick oyun için şunları söyledi: "Overruled'un Worms'e benzeyen başarılı bir yapım olma potansiyeli var. Oyunda dört kişiye kadar destek veren local ve online çoklu oyuncu modu bulunuyor. Oyuncular oyunun ortasında bazı kartlar kullanarak oyun modunu değiştirebilecek. Yani "deathmatch" oynadığınız bir anda birden "capture the flag" moduna geçiş yapabilirsiniz."
 
     Bestwick, Team 17'nin Dlala Studios ile iş birliği yapma sebepleri arasında Dlala'nın kendilerini çoğu şirketten daha iyi anlamasını ve Team 17'yi yükseltmekte yardımcı olacaklarına inanmalarını gösterdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overruled Platformlar: PC Geliştirici: Dlala Studios Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler