Team Fortress 2'ye Cadılar Bayramı Güncellemesi

25.10.2012 09:34 Samet Konuksal


    Her sene belli başlı günlerde sunduğu büyük güncellemelerle birlikte oyuncu kitlesini daha da arttıran Team Fortress 2 için cadılar bayramı güncellemesi yolda.
 
    Oyuncular tarafından keşfedilen yeni bir gelişmeye göre TF2'nin sitesinde Spy karakterinin yüzü oldukça solgun görünüyor. Korkan, hatta iskeleti çıkan Spy'ın baş bölgesine tıkladığımızda ise, cadılar bayramıyla ilgili yeni bir siteye giriş yapıyoruz. 
 
    Oyunun bu güncellemesiyle ilgili daha fazla detay önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır. TF2 oyuncuları yeni haritalara, yeni oyun modlarına ve en önemlisi de yeni şapkalara hazırlıklı olsunlar!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Team Fortress 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler