Tearaway'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

09.04.2013 19:37 Tunahan Başol


     LittleBigPlanet serisiyle tanıdığımız Media Molecule'ün geçtiğimiz Gamescom fuarında duyurusunu yaptığı Tearaway'in çıkış tarihi duyuruldu.
 
     Sizleri yaşayan ve etkileyici bir kağıt dünyasına götürecek olan Tearaway, Avrupa bölgesi için 23 Ekim'de çıkış yapacak. PS Vita'ya özel olarak geliştirilen oyun, doğal olarak konsolun tüm gücünü kullanacak.
 
     Tearaway için ortaya çıkan ve sizin de aşağıdan göz atabileceğiniz iki kapak tasarımının gerçekten çok güzel olduğunu söyleyebiliriz. Birinin erkeklere diğerinin bayanlara hitap etmesi ise iyi düşünülmüş.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tearaway Platformlar: VITA Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 8 Dk önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 3 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler