Tecmo Koei'nin NGP ve Nintendo HD Planları

Ninja Gaiden 3'ün Nintendo'nun HD konsoluna gelmesi şaşırtıcı olmayacaktır
14.05.2011 10:42 Alkan Adakaner


     Japonya'nın başarılı oyun geliştiricilerinden Tecmo Koei'nin yatırımcıları için düzenlediği bilgilendirme toplantısında yeni projeler hakkında açıklamalar yapıldı. Firmanın Ceo'su Yoichi Erikawa'nın açıklamasına göre NGP, Nintendo'nun HD konsolu ve 3DS için çeşitli planlar var.

     Erikawa, NGP için birden fazla oyun hazırlandığı söylemesinin yanı sıra Nintendo'nun HD konsoluna bir de çıkış oyunu hazırlama amacında olduklarını belirtiyor. Tecmo Koei ve Nintendo'nun yakın ilişkileri olduğunu da göz önüne alırsak bu durum şaşırtıcı olmayacaktır.

     3DS ise firmanın gelirlerinin artması için önemli bir platform olarak görülüyor. Zaten Tecmo Koei de bu cihaza çeşitli oyunlarla destek veriyor. Bakalım E3 fuarında Tecmo Koei'nin sürprizleri olacak mı?
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 1 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 4 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler