Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, 15 Kasım'da PS5'e Geliyor

05.11.2022 13:03 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Dotemu ve geliştirici Tribute Games, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge'in PlayStation 5 sürümünü 15 Kasım'da dijital olarak yayınlayacaklarını duyurdu.
 
PlayStation 4 sürümünden ücretsiz bir yükseltme mevcut olmayacak , ancak Tribute Games: ''bu sürüm [PlayStation 4 sürümü] ile aynı ve herhangi bir ek özellik veya içerik içermiyor." yazısını paylaştı.
 
Kuzey Amerika'da Limited Run Games, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge for PlayStation 5'i standart sürüm, Classic Edition, Radical Edition ve Fan Bundle dahil olmak üzere çeşitli sürümlerde satacak. Ön siparişler şu anda mevcut ve 27 Kasım'da son bulacak.
 
Avrupa'da Merge Games, 25 Kasım'da satışa sunulacak olan oyun için fiziksel bir standart sürüm ve kısa bir süre sonra satışa sunulacak olan Signature Edition Games aracılığıyla özel bir sürüm yayınlayacak.
 
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge ilk olarak 16 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam üzerinden piyasaya sürüldü.
 
Streets of Rage 4 ve Mercenary Kings'in arkasındaki ekiplerden gelen bu yeni side-scrolling beat 'em up oyunu piksel sanatı grafikler, yepyeni mekaniklerle birlikte iyileştirilmiş eski tarz oynanış, yeni hikaye modu, dört oyunculu multiplayer ve daha fazlasını sunacak.

Oyundaki her bir karakter, araç, silah, eşya ve arka planda direkt olarak 1987'de yayınlanmaya başlanan çizgi diziden esinlenilmiş. 
 
Oyunun Steam Sayfası:
https://store.steampowered.com/app/1361510/Teenage_Mutant_Ninja_Turtles_Shredders_Revenge/ 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Platformlar: PC Geliştirici: Tribute Games Dağıtıcısı: DotEmu Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler