Tek Kişiyle Geliştirilen Project GRAY için Prototip Videosu Yayınlandı

28.09.2022 17:08 Mehmet Tandoğan

 
 
In-D, açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Project GRAY için 16 dakikalık oynanış görüntüsünü içeren bir prototip videosu paylaştı. Burada dikkatleri üzerine çeken durum In-D'nin tek kişilik bir ekip olması. Yani bu videoda göreceğiniz her şey tek bir kişi tarafından geliştirildi ve oluşturuldu.
 
Project GRAY'in yayınlanan bu prototip videosu biraz heyecan uyandırıyor. In-D ekibi, oyunun hangi motoru kullandığını belirtmese de Unreal Engine kullanıldığı varsayılıyor. Oyun, videodan da görebileceğiniz gibi rüzgar fiziğine, hava efektlerine ve bunun yanı sıra dövüş ve tırmanma mekaniğine de sahip.
 
Kore temelli bu stüdyo şu anda ekibini genişletmek istiyor. Bu oyunun yakın zamanda yayınlanması beklenmiyor. Project Gray, 'Grey' adlı gelişmiş bir uzaylı uygarlığının 'Asirma' gezegeninde ortaya çıkışını konu alıyor ve açık dünya aksiyon macera yapısını bizlere sunmayı hedefliyor.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 15 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler