Tek Oyunculu Macera Strateji Oyunu Gord PC için Duyuruldu

13.04.2021 19:40 Gazali Çetinkaya

 
Daha önce Two Worlds ile Anomaly serileri ve The Witcher 3: Wild Hunt üzerinde çalışmış Polonyalı geliştirici Stan Just, yeni kurduğu oyun stüdyosu Covenant.dev ile ilk oyununu duyurdu.

Karanlık fantezi temalı tek oyunculu macera strateji oyunu Gord.

2022'de PC için çıkış yapacak.
 
Gord'da oyuncular gelişen toplumlar, yasak topraklar ve mitsi yaratıklar içerecek tehlikeli bir dünyayı keşfedecek ve çok çeşitli mücadelelere tanık olacakları hikaye görevlerini tamamlayacak. Oyun şehir kurma ve halk yönetimi oynanış mekaniklerine sahip. Hayatta kalmanın anahtarı halkın akıl sağlığı. Hastalık, açlık ve akrabaların ölmesi halkın akıl sağlığını etkileyecek.
 
Oyunda hikaye modunun yanı sıra özel senaryolar modu bulunacak. Bu mod elle ve prosedürel olarak oluşturulmuş içerikleri birleştirerek yüksek tekrar oynanabilirlik sunacak.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 4 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 7 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 8 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 8 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler