Tekken 3D'nin Online Modu 2D Olacak

Tekken 3D: Prime Edition'ın içinde Tekken: Blood Vengeance adlı film de bulunuyor
10.02.2012 09:51 Alkan Adakaner


      17 Şubat'ta piyasaya çıkacak olan Tekken 3D: Prime Edition daha önceki açıklamalardan bildiğiniz gibi 60 fps hızında gayet akıcı bir oynanış sunacak. Geliştirici ekip bu akıcılığı sağlayarak serinin hayranlarının oyundan aldığı zevki düşürmemek niyetinde.
 
     3D  mod açıkken bile 60 fps hızda çalışacak oyunun online modlarında ise malesef 3D'yi kapatmak zorunda kalacağız. Bunun nedeni ise oyunun hızının düşürülmek istenmemesi. 3DS'teki Super Street Fighter IV'te ise 3D mod açık olmasına rağmen oyunun hızı düşüyordu.
 
      Dead or Alive: Dimensions, Super Street Fighter IV 3D'nin yanına bir de Tekken 3D: Prime Edition gelince Nintendo 3DS dövüş oyunu severlerin favori platformlarından birisi konumuna gelecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 3D Prime Edition Platformlar: 3DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 6 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 6 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 7 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 8 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler