Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu

29.04.2024 13:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco tarafından biz oyun severlere sunulan dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için yeni karakterler gelmeye devam ediyor. Oyunda yer alan ve halihazırda mevcut dövüşçülerin haricinde ek paketlerle beraber oyunculara yeni bir deneyim sunulmak isteniyor.
 
Lidia Sobieska bu yaz geliyor
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Tekken 8'in ikinci ek paket karakteri Lidia Sobieska olarak karşımıza çıkıyor. Bildiğiniz üzere ilk olarak Eddy karakteri oyunculara sunuldu ve bu karakter 5.49 dolarlık fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor.
 
Lidia Sobieska açıklanan detaylara göre 1. sezonun bir parçası olacak ve bu yaz oyuna dahil edilecek. İlk sezonun bir parçası olarak ayrıca ilkbaharda dengeleme değişiklikleri, yeni arena Seaside Resort ve fotoğraf modu oyunculara sunulacak. Aynı zamanda sonbahar aylarında hikayenin yeni bir bölümü, çevrimiçi alıştırma ve Ghost vs. Ghost modu eklenecek. Bu içerikler tamamen ücretsiz bir şekilde sunulacak.
 
Tekken 8 şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için mevcut.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TEKKEN 8 Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 35 Dk önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler