Tekken Revolution'a İki Yeni Karakter

13.07.2013 07:58 Alkan Adakaner


    Namco Bandai, 16 Temmuz'da yayınlayacağı yeni bir güncelleme ile free-to-play yapıdaki Tekken Revolution'a iki yeni karakter ekleyeceğini açıkladı. Bu karakterler Sergei Dragunov ve Hwoarang olarak açıklandı.
 
    Oyuna ayrıca Warm-Up Space adlı yeni bir oyun modu eklenecekken, Arcade modu ise hard ve very hard adlı zorluk derecelerine sahip olacak. Bu zorluk modlarında kazanacağınız hediyeler normal moda göre 1.5 ve 2 kat fazla olacakmış.

   Bunların yanı sıra yeni giysiler, özel efektler gibi daha küçük çaplı içerikler de 16 Temmuz'daki güncellemede yer alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Revolution Platformlar: PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler