Tekken Tag Tournament 2'de Hilecilere Geçit Yok

19.05.2013 08:51 Alkan Adakaner


    Tekken gibi dövüş oyunlarında dünya sıralamasına girmek oyuncular için oldukça önemli bir hal alabiliyor. Tekken için dünya çapında turnuvalar düzenlendiğine da şahit oluyoruz. Tabi bu rekabet bazı oyuncuları hileye yönlendiriyor.
 
    Namco Bandai'den yapılan açıklamaya göre 9 oyuncunun Tekken Tag Tournament 2 hesabı engellendi. Namco oyuncular neden engellediğini açıklamadı, ama bu oyuncuların dünya sıralamasında üst sıralara çıkabilmek için karşılaşmalarda hile yaptıkları (muhtemelen karakter güçlendirmeleri) söyleniyor.
 
    Sadece Playstation 3 oyuncularının oyunda engellendiğini de belirtelim. Diğer platformlarda ise herhangi bir sorun görünmüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Tag Tournament 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler