Tekken X Street Fighter Beklemeye Alındı

23.04.2016 14:15 Alkan Adakaner


   Capcom her ne kadar Street Fighter X Tekken oyununu kısa süre içerisinde piyasaya çıkarsa da Bandai Namco tarafı Tekken X Street Fighter oyunu için beklemeyi tercih etmişti. Anlaşılan biraz daha bekleyecekler.
 
   Tekken'in yönetmeni Katsuhiro Harada'nın açıklamalarına göre geliştiriciler toplulukları bölmek istemiyor. Şu sıralar Street Fighter V'in piyasada olması, Tekken 7'nin de bu yıl içinde konsollarda boy gösterecek olmasından ötürü bu yeni oyun için daha doğru bir zaman bekleniyormuş.
 
    Bildiğiniz gibi Bandai Namco, Tekken 7'de Akuma'nın da olacağını duyurmuştu. Bu karakter bir bakıma Tekken X Street Fighter için de deneme niteliği olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken X Street Fighter Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler