Tekken Yapımcısı, Wii U'nun Gücünü Değerlendirdi

11.07.2012 13:50 Erkut Köse


   Wii U ile ilgili sürekli olarak ortaya yeni şeyler atılmaya devam ediyor. Her yapımcı, kendi açısından konsolun değerlendirmesini yapmaktan çekinmiyor. Bu kervana son olarak katılan da Tekken'in yapımcısı Katsuhiro Harada oldu.
 
   Harada, grafik işlemcisinin çok büyük bir sorun olmadığını, asıl olayın CPU olduğunu dile getirdi. Bu yönden konsolun zayıf olduğunu dile getiren yapımcı, Nintendo'nun bunu yapmasındaki amacın, yapımcıları daha yaratıcı çözümler üretmeye ve bu sorunları aşmaya itmek istemesi olabileceğini belirtti. Ancak böyle bir yol bulmanın da oyun yapımı süresini uzatacağının altını çizdi.
 
   Xbox 360 ve Playstation 3'den daha güçsüz olduğu sorusuna da yanıt veren Harada "Belki birazcık daha güçsüzdür" açıklamasında bulundu.
 
    Her kafadan ayrı bir ses çıksa da, açıklamaların aslında tek bir ortak noktası var. O da Wii U'nun şimdiki nesil konsollarla aynı seviyede veya biraz daha güçsüz olacağı. Grafik odaklı düşünmeyen ve sadık bir oyuncu kitlesine sahip Nintendo'nun yeni nesilde bu konsol ile neler yapabileceğini bekleyip göreceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler