Telaş Yok, Call of Duty Ücretli Değil!

20.07.2010 13:01 Levent Polater

 

callofdutyblackops9

 

    Boşuna panik yapmışız. Dün gece Call of Duty serisinden 2 gözde yapımcı serinin ödemeli multiplayer'a geçeceği söylentilerini çürüterek derin bir nefes almamızı sağladılar.
 
    Infinity Ward'dan Robert Bowling, twitter'dan yaptığı açıklamada, " Kimse COD veya MW2 multiplayer'ına ücret ödemek zorunda değil." dedi. Bir diğer yandan da Treyarch'ın söz sahibi yapımcılarından Josh Olin'de Bowling'e destek çıkarak, " Hayır, 'Pay to Play' (Ödeyerek Oyna) sistemiyle #CODBlack Ops Multiplayer'da oynamayacaksınız. Dedikodu -> Yokedildi" şeklinde 'tweet'ledi.
 
   Peki o video'da neyin nesiydi? Henüz sahte olup olmadığı da doğrulanmadı. Bu kadar insanın kafasını karıştırarak eğer montaj bir video yapıldıysa, birilerinin ufak bir ceza çekmesi gerekiyor. Yanlış mıyım?
 
 
Twitter 1
Twitter 2

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 3 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 6 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler