TellTale’'in Fables'ının İsmi Farklı Olacak

14.02.2013 10:05 Alkan Adakaner


     The Walking Dead serisiyle mükemmel bir başarı yakalayan TellTale Games'in sıradaki projelerinden bir tanesi DC Comics'in ünlü Fables serisi olacak. Fables'ı oyun dünyasına kazandıracak olan Telltale buna rağmen farklı bir isim kullanacağını söylüyor. Telltale patronu Dan Connors'ın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:

     "Fables adını kullanmayacağız. Projemiz bu markayı temel alıyor, ama farklı bir isim kullanacağız. Bunun duyurusunu henüz yapmadık."

     "Projeyi hala şekillendirme aşamasındayız. İnsanların projemizin DC Comics ve Bill'in çalışmalarıyla ve Fables'le ilgili herşeyle bağlantılı olduğu konusunda emin olmalarını istiyoruz. Bu hassas bir konu; ama oyunumuz Fables adını kullanmayacak."
 
    The Walking Dead'ten sonra oyuncuların Telltale Games'e olan güvenleri bir hayli fazla. O nedenle Fables adının kullanılmaması çok sorun yaratayacak gibi görünüyor. Aşağıda Fables'ın bir sayısından görseli bulabilirsiniz. Oldukça ilginç çizimler gerçekten de.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler