Telltale Games, Game of Thrones'un Senaryosuyla İlgili İlk İpucu Verdi

29.08.2014 20:08 Tayfun Kumaş

 
Haber, Game of Thrones dizisini izlemeyenler ve kitabını okuyanlar için Spoiler içerebilir!
 
     Telltale Games, The Walking Dead Season 2 ve The Wolf Among Us ile kapattığı bu sezonun ardından yeni sezonda Game of Thrones ile oyuncularla buluşacak.

     IGN'de, oyunun hikaye analizleri yapıldı. Buna karşı Telltale Games, paylaştığı bir tweet ile analizleri yalanladı ve oyunun hikayesine dair ufak bir ipucu verdi.
 
    Twitter'da, #IronFromIce Hastag'i açan Telltale Games, ayrıca George R. Martin'in "A Dance With Dragons" kitabından kısa bir söz paylaştı. Bu söz ile de oyunun hikayesine dair ufak bir ipucu verildi. Görülen şu ki; Game of Thrones: The Game, House Forrester'a odaklanacak gibi duruyorlar fakat henüz kitaplarda bile bu aileye değinilmedi. Bunun yanı sıra, Stannis'in Winterfell'e ilerleyişi ve Bolton'larla yüzleşmesinden önce karşılaşacağı kar fırtınaları da konu alınabilir ve oyuncular da House Forrester'dan bir karakteri yönlendirerek bu olaylara bir şekilde katkıda bulunabilirler. Tabii sizler de tahminlerinizi o Hastag üzerinden verebilirsiniz.

    Son zamanlarda Advanture türünü zirveye taşıyan firma, sunduğu interaktif film tarzındaki oyunlarından Game of Thrones'u önümüzdeki aylarda piyasaya sunmayı planlıyor. Game of Thrones'un geçtiği dünyada yine farklı karakterleri tanıyacağız. Oyunun hikayesi ile ilgili resmi açıklama ve bilgiler ilerleyen haftalarda bizlerle olabilir. Bahsi geçen Tweet'e de aşağıdan bakabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Game of Thrones: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler