Telltale Games Geri Döndü

28.08.2019 17:00 Gazali Çetinkaya

 
LCG Entertainment, Telltale Games'e ait tüm varlıkları, teknolojileri ve fikri mülkiyet haklarını satın aldıklarını ve bundan sonra Telltale Games adıyla operasyonlarını yürüteceklerini duyurdu.
 
İlk iş olarak, mağazalardan kaldırılan eski Telltale Games oyunları yeniden satışa sunulacak ve stüdyonun çok satan markalarından yeni oyunlar geliştirilecek. Bu konu hakkında daha fazla bilgi önümüzdeki haftalarda açıklanacak.
 
Yeni Telltale Games'e Jamie Ottilie ve Brian Waddle liderlik edecek. Jamie Ottilie stüdyonun yönetimi ve teknolojisini üstlenecekken Brian Waddle iş geliştirme, finans ve operasyonları yürütecek. Stüdyo, eski ve yeni oyunların yayıncılığı ve pazarlaması için Athlon Games ile yakından çalışacak.
 
Şirketin eski çalışanlarından bazıları da yeni Telltale Games tarafından işe alındı.
 
2004 yılında kurulan The Walking Dead, The Wolf Among Us, Game of Thrones ve Tales from the Borderlands oyunlarının arkasındaki stüdyo Telltale Games Ekim 2018'de resmi olarak kapatılmıştı.

Telltale Games'in yeni websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler