Telltale Games Poker Night 2 Duyuruldu!

02.04.2013 09:20 Talha Aynacı

 
   Başta 1 Nisan şakası sandık ama değilmiş; ciddi ciddi geliyor! Geçtiğimiz yıla The Walking Dead: The Game ile damgasını vuran başarılı yapımcı Telltale Games, eğlence sektörünün birbirinden farklı simalarını poker masasına oturtuyor.
 
   Her ne kadar The Walking Dead ile gerilim dolu dakikalar yaşatsada mizahi yönüyle bilinen Telltale Games, işte bu yönünü tekrar hatırlatacak bize. Yayınlanan duyuru videosuna bakılırsa Portal'in ikon karakteri GLaDoS ganyotçu olmuş;  Borderlands'in maskotu Claptrap, Army of Darkness isimli kült korku - komedi filminin ana karakteri Ash Williams, komik ikilimiz Sam & Max'den Sam, The Venture Vros.'dan  Brock Samson oyuncu olarak masaya oturmuş.
 
   Oyuncu yeteneklerine bağlı olarak oyuncuların farklı sürpsiz ve hediyelerle karşılaşacağı, PC platformunda Team Fortress 2 karakterleri, eşsiz Xbox 360 Avatar ürünleri ve Playstation 3 için Premium temaları ortaya çıkacak.
 
   Yapım Nisan ayı sonunda PSN, Xbox Live ve PC'den yayınlanacak. Diğer platformlar içinse duyuru yolda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Telltale Games' Poker Night 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 26 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler