Telltale Games, Scott Pilgrim Oyunu Yapmak İstemiş

Scott Pilgrim vs. the World: The Game'i PSN ve Xbox Live'da bulabilirsiniz
22.02.2011 14:43 Alkan Adakaner


    Son dönemlerde ünlü yapımlarla karşımıza çıkan Telltale Games, Scott Pilgrim'in oyununu da yapmak istemiş. Back to the Future ve Jurassic Park gibi yapımlardan sonra bu durum garip olmazdı, ama Telltale'in karşısına bir sorun çıkmış.
 
    Scott Pilgrim'in yaratıcısı Brian Lee O’Malley, Telltale'in isteğini geri çevirmiş. Bakın bunun nedenini nasıl açıklıyor: "Telltale, Scott Pilgrim'in bir macera oyununu yapmak istiyordu. Onlara olan tüm saygıma rağmen, Scott Pilgrim'i bir macera oyunu olarak göremezdim."
 
     Telltale Games şu sıralar Back to the Future'ın yeni bölümleri, Jurassic Park, Walking Dead ve King's Quest ve başka projeler üzerinde çalışıyor. Scott Pilgrim iyi bir fikir olur muydu bilemiyoruz, ama bizce bu kadar proje geliştirici firmaya yeter.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Back to the Future Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler