Telltale Games, The Wolf Among Us 2 Hakkında Açıklama Yaptı

10.12.2020 23:39 Gazali Çetinkaya

 
Telltale Games, The Wolf Among Us 2: A Telltale Series hakkında bir durum güncellemesi paylaştı.

Tüm sezon eş zamanlı olarak geliştiriliyor. Bu da oyunun tüm bölümlerin aynı anda çıkabileceğine işaret. Telltale Games daha önce yaptığı bir açıklamada oyunlarının yayınlanma modelinde değişikliğe gitmeyi düşündüklerini belirtmişti.
 
Bunun yanı sıra oyunun The Game Awards 2020 etkinliğinde olmayacağı doğrulandı.
 
"The Wolf Among Us 2 hakkında daha fazlasını duymak için heyecanlı olduğunuzu biliyoruz. Biz de size daha fazlasını anlatmak için sabırsızlanıyoruz fakat zamanı gelince. Tüm sezonu aynı anda geliştiriyoruz ve Fabletown çetesini bundan sonra ne beklediğini paylaşmaya hazır olmak için yapacak daha çok şey var. Henüz zamanı değil."
 
Telltale Games 2018'de kapatılmıştı ve bir yıl sonra LCG Entertainment tarafından geri döndürüldü. Kapandıktan sonra dijital mağazalardan kaldırılan pek çok oyunu zamanla tekrar yayınladılar.
 
"Diğer Telltale oyunlarıyla ilgili olan sorular hakkında da, bazı oyunlar IP sahiplerine geri döndü ve bu oyunların kaderleri şu anda bizim ellerimizde değil."
 
The Wolf Among Us 2: A Telltale Series konsollar ve PC (Epic Games Store) için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Wolf Among Us 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Telltale Games Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Dk önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 1 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler