Telltale, "İkinci Valve" Haline Gelmek İstiyor

11.09.2012 16:51 Samet Konuksal


    Taşıdığı görüş ile birlikte oyun dünyasında her zaman farklı bir noktada duran Valve, birçok oyun stüdyosunun da hedef noktası haline gelmiş durumda. Son dönemde The Walking Dead ile birlikte beğenileri toplayan Telltale Games de, kendine hedef olarak Valve'i seçmiş.
 
    Bir röportajda konuşan firmanın kurucularından Kevin Bruner, "Beş ile on yıl içindeki hedeflerimiz arasında dijital dağıtımcılık konusunda birinci sınıf haline gelme planlarımız var. Bu konuda "ikinci Valve" olarak adlanmak istiyoruz da diyebiliriz." sözlerini söyledi.
 
    The Walking Dead ile birlikte büyük bir başarı yakalayan firmanın kurucu ismi, gelecek planlarından da söz etti. Belirtilenlere göre Telltale Games bu konuda Hollywood'un büyük isimleriyle yakın iletişim halinde. Yani tıpkı yapılan Walking Dead uyarlaması gibi, Hollywood'dan da yeni uyarlamaları önümüzdeki dönemde görebileceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler