Temmuz 2022'de Çıkış Yapacak Oyunlar

04.07.2022 11:43 Mehmet Tandoğan

 
Her ay olduğu gibi bu Temmuz ayında da birçok oyun çıkış yapmaya devam ediyor. Temmuz ayında ön plana çıkan oyunlar arasında siberpunk temalı ara sokaklarda hayatta kalmaya çalışan bir kediyi kontrol ettiğimiz Stray, Digimon hayranlarını memnun edebilecek serinin yeni soluklu oyunu Digimon Survive, 1 Temmuz itibarıyla çıkış yapan yarış serisi F1 22 ve daha fazlası yer alıyor.
 
İşte Temmuz 2022'de çıkacak oyunların listesi:
 
- F1 22 (1 Temmuz)  
 
 
 
Codemasters tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan yarış serisinin yeni oyunu F1 22 yarış severlere yeni bir deneyim sunmadı hedefliyor. Yeni sezonda Miami International Autodrome pistinde becerilerinizi gösterebilir ve yarışı en önde tamamlayabilirsiniz.
 
20 pilot ve 10 takımdan oluşan yeni sezonda yeni araçlar ve sevilen My Team kariyer modu da yer alıyor. Kariyer modunda takımınızı kurabilir ve sıralamada en yukarılara doğru tırmanabilirsiniz. Bunun yanı sıra bölünmüş ekranda veya çok oyunculu modda yarış yapabilirsiniz.
 
F1 22'de yeni nesil teknoloji desteği bulunuyor. Işın İzlemeli Gölgelerin ve Yansımaların olduğu bu oyun gerçekçi bir oyun deneyimini sunmayı amaçlıyor.
 
F1 22 şu anda PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için mevcut.
 
Minimum sistem gereksinimleri:  
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit (Sürüm 1909) | Ray Tracing veya VR için: Windows 10 64-bit (Sürüm 2004)
- İşlemci: Intel Core i3-2130 or AMD FX 4300 |VR için: Intel Core i5-9600k veya AMD Ryzen 5 2600X
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1050 Ti veya AMD RX 470 | Ray Tracing için: GeForce RTX 2060 veya Radeon RX 6700 XT | VR için: NVIDIA GTX 1660 Ti veya AMD RX  
 
- Yurukill: The Calumniation Games (5 Temmuz) 
 
 
 
Görsel roman niteliğinde olan ve Izanagi Games tarafından oyunculara sunulacak urukill: The Calumniation Games, Homura Kawamoto'nun orijinal bir hikayesine dayanıyor. Karakter tasarımı Hiro Kiyohara (Valkyria Revolution) tarafından yapılıyor ve oyun müziği Yuko Komiyama'ya (Monster Hunter serisi) ait olarak karşımıza çıkıyor.

Yurukill: The Calumniation Games, PC, Switch, PS4 ve PS5 konsollarına çıkış yapacak.   
 
- Overrogue (7 Temmuz)
 
 
 
Exe Create tarafından geliştirilen ve KEMCO tarafından yayınlanacak olan rol yapma kart oyunu Overrogue'de yeni desteler oluşturarak zindanlara sıfırdan giriş yapacaksınız. Her bir seviyede zorlaşan bu zindanları aşmak sizin göreviniz.
 
Kart destesinin yanında sıra tabanlı savaşları da bünyesinde barındıran yapım roguelite tarzında labirent keşfini sunuyor. 5 farklı benzersiz labirent temasına sahip oyunda 300'den fazla kart türü ve 150'den fazla hazine türü bulunuyor.
 
Overrogue 7 Temmuz'da PC, Switch, Xbox One ve Xbox Series konsollarına geliyor.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 ve üstü
- İşlemci: Intel Core i5
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: 4 GB VRAM
- Depolama: 1.3 GB kullanılabilir alan
- Ek Not: Bu oyun, Xbox kontrolörü ile fare ve klavye desteğine sahip. Dokunmatik ekran desteklenmiyor. 
 
- Matchpoint - Tennis Championships (7 Temmuz)
 
 

Fizik tabanlı tenis sporu oyunu Matchpoint - Tennis Championships, gerçekçi bir tenis deneyimi sunmayı amaçlıyor. Spor severlerin ilgileneceği bu yapımda oyuncular kıyasıya bir tenis mücadelesini deneyimleyebilecek.

Oyunda gerçekçi taktikler, pozisyon ve hedef alma gibi unsurlara oldukça özen gösterilmeye çalışılmış. Karakter animasyonları, gerçekçi top fiziği ve gelişmiş oyuncu kontrolleriyle de ön plana çıkan yapımda kariyer modu dışında antrenman ve mini oyun modları da bulunuyor.

Şu anda bir demosu bulunan oyun 7 Temmuz'da PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için çıkış yapacak.

PC minimum sistem gereksinimleri

- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10
- İşlemci: AMD FX-8300 / Intel i3-6100 (3,5 GHz'de) veya daha iyisi
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia 780 3GB / AMD R9 285 2GB veya daha iyisi
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 6 GB kullanılabilir alan   
 
- MADiSON (8 Temmuz)  
 
 

BLOODIOUS GAMES tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan psikolojik korku hayatta kalma oyunu MADiSON, geçtiğimiz süreçte ertelemelere maruz kalan bir yapım olarak karşımıza çıkmıştı. Birinci şahıs kamera açısına sahip bu korku oyununda, kameranız ile fani dünyayı diğer alemlere bağlayabileceksiniz.  

Bulmacaların da ön plana olduğu bu oyunda en önemli şey hayatta kalmak. Luca'yı kontrol edeceğiniz bu oyunda kendinizi karanlık bir orada ve kilitli bir haldeyken kanlar içinde bulacaksınız. Tüyler ürperten bir başlangıç yapan MADiSON ile seni bu hale getireni bulacak ve karşı çıkacaksın. Çeşitli ritüellere kurban giden Luca'nın geçmişte nasıl manipüle edildiğini bulacak ve gereken her neyse yapacaksın.

Oyunda ayrıca tek bir karakter bulunmuyor. Her bir karakterin kendine özel ürpertici hikayesi bulunuyor.  

MADiSON, 8 Temmuz'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC için geliyor.

Minimum sistem gereksinimleri

- İşletim Sistemi: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10
- İşlemci: Intel® Core i3 veya AMD Ryzen 3
- Bellek: 6 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 950 veya AMD Radeon™ R7 370
- DirectX: v.10
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan   
 
- Klonoa Phantasy Reverie Series (8 Temmuz)  
 
 

MONKEYCRAFT tarafından geliştirilen ve Bandai Namco Entertainment tarafından yayınlanacak olan Klonoa Phantasy Reverie Series aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Klonoa serisinin ilk oyunu 1997 yılında oyunculara sunuldu.  

Birçok orijinal karakterin yer aldığı bu oyunda, dünyayı kurtarmak için yolculuğa çıkan kahramanımız Klonoa'yı kontrol ediyoruz. Klonoa Phantasy Reverie Series, serinin yenilenmiş ve grafiksel açıdan gelişmiş sürümü temsil etse de özünü koruyor. Bu sürüm içerisinde Klonoa: Door to Phantomile ve Klonoa 2: Lunatea's Veil oyunları yer alıyor. Serinin hayranları için gayet ideal bir paket.

Klonoa Phantasy Reverie Series, Switch konsolları için mevcut olacak.

Minimum sistem gereksinimleri

- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i3-2100 | AMD Phenom II X4 965
- Bellek: 6 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650, 2GB | AMD Radeon HD 7790, 2GB
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan   
 
- Arcadegeddon (9 Temmuz)  
 
 

IllFonic tarafından oyunculara sunulacak olan eşli çok oyunculu nişancı oyununda tek başına veya en fazla üç arkadaşınla oynayabilirsin. Arcadegeddon içerisinde gizli sandıkları bulacak, çeşitli düşman türlerini ve bölüm sonu canavarlarını yenmeye çalışacaksın. Oyun PVE ve PVP deneyimini bünyesinde barındırıyor.

Dünyaca ünlü müzik prodüktörleri tarafından sunulan müzikler oyunu daha eğlenceli hale getirirken, tempoyu kendine göre ayarlayabilirsin. 
 
- Time on Frog Island (12 Temmuz)
 
 

Macera ve keşif unsurlarını bünyesinde barındıran, Half Past Yellow geliştirilen ve Merge Games tarafından yayınlanacak olan Time on Frog Island, 12 Temmuz'da geliyor. Kurbağalarla dolu bir dünyada geçen bu yapımda ada hayatının keyfini çıkartarak sakinlerin sorunlarını çözebilirsin.

Time on Frog Island, her ne kadar klasik bir başlangıç olsa da fırtına sonucu geminin bir adaya vurması ile mahsur kalan ana karakterin maceralarını konu alıyor. Kullanılamaz hale gelen gemiyi onarmak için adayı keşfedebilir, ticaret yapabilir ve çeşitli görevler üstlenebilirsin. Gemi için malzeme bulmaya çalışırken bir yandan kendini bulmacaların içinde de bulabilirsin. Time on Frog Island, eğlenceli dakikalar geçirmek isteyenlerin oynayabileceği bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Oyun PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch ve PC için çıkış yapacak. 
 
- Krut: The Mythic Wings (12 Temmuz)


RSU Horizon, Good Job Multimed ve Blowfish Studios ekipleri tarafından piyasaya sürülecek olan Krut: The Mythic Wings, platform aksiyon ve macera öğelerini içerisinde barındırıyor.

Krut: The Mythic Wings, lanetli Himmaphan Adasındaki Garuda savaşçısının maceralarını konu alıyor. Ayrıca 2018 yapımı uzun metraj Tayland animasyonu "Krut: The Himmaphan Warriors" temalı, yüksek tempolu, yana ilerlemeli bir kesme biçme aksiyon platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Krut: The Mythic Wings, 12 Temmuz'da PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series platformlarına geliyor.

Öne çıkan özellikler

- Şık 3D görsellerle bezeli yana ilerlenen bir kesme-biçme aksiyon platform oyunu
- Altı zorlu mücadele
- Çeşitli özel hareket ve kombo grupları
- Yeni başlayanlardan deneyimli oyunculara kadar herkese uygun üç zorluk ayarı

Sistem gereksinimleri

- İşletim Sistemi: Windows 8
- İşlemci: AMD FX-8320 (3.5 GHz) / Intel i5-4690K (3.5 GHz) or better
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan 
 
- Rune Factory 5 (13 Temmuz)  
 
 

İçerisinde rol yapma öğelerini de barındıran çiftçilik simülasyon macera oyunu Rune Factory 5, 13 Temmuz'da geliyor. Oyun fantastik bir dünyada büyük bir macerayı oyunculara sunmayı hedefliyor.

Rune Factory 5'te hafızasını kaybeden bir karakteri konu alıyor. Hafızasını kaybeden karakter doğanın kutsadığı küçük bir kasabaya iniyor. Orada, bir barış koruma grubuna dahil ediliyor ve yeni serüveni burada başlıyor. Ekip çalışmasının önemli olduğu bu oyunda çeşitli mahsuller yetiştirirken büyük bir maceraya da atılacaksınız.

Rune Factory 5, 13 Temmuz'da PC'ye geliyor.   
 
- The Tale of Bistun (13 Temmuz)  
 
 

Black Cube Games tarafından geliştirilen ve IMGN.PRO tarafından yayınlanacak olan The Tale of Bistun, aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Ünlü İranlı“Khosrow and Shirin”den esinlenen, hikaye odaklı bu yapım, kim olduğuna dair hiçbir hatırası olmayan bir taş oymacısını konu alıyor.

Kim olduğuna dair bir şey hatırlamayan bu taş oymacısı kimliğini bulmaya çalışacak ve sürekli olarak garip bir şekilde duyduğu fısıltıların kaynağını keşfetmek için harap topraklardan geçecek.  

The Tale of Bistun, Xbox One ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için 13 Temmuz'da çıkış yapacak. 
 
- SUPER UFO FIGHTER (13 Temmuz)  
 
 

VV-LABO tarafından geliştirilen SUPER UFO FIGHTER, basit bir eğlence aksiyonunu oyunculara sunacak. Zaferin anahtarının sahneye hakim olmaktan geçtiği bu yapım hedefinizi bir an önce halletmeniz gerekecek. Rakibinizi durdurmak için ışınları kullanabileceksiniz.

Girdiğiniz bu mücadelen galip çıkmak için aksiyon esnasında hileleri ve özel eşyaları kullanabilirsiniz. Böylece avantajlı konuma geçebilirsiniz.

SUPER UFO FIGHTER, 13 Temmuz'da PC'ye 14 Temmuz'da ise Switch konsollarına geliyor. 
 
- Loopmancer (14 Temmuz)  
 
 

Siberpunk bir temaya sahip aksiyon roguelike oyunu Loopmancer, eBrain Studio tarafından geliştiriliyor.  

Loopmancer, siberpunk bir evrende geçen gerçekçi grafiklere sahip bir 3D platform roguelite aksiyon oyunu. Oyuncular beklenmedik bir ölümden sonra hayata dönen bir dedektif olarak oynuyor ve doğunun bu gerçekçi ve fütüristik şehrinde savaşıyor.  

Loopmancer, 14 Temmuz'da Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.   
 
- Escape Academy (14 Temmuz)  
 
 

Kaçış odası bulmaca oyunu Escape Academy Coin Crew Games tarafından geliştiriliyor. Escape Academy'de odalardan çıkmaya çalışacak ve bu konuda profesyonel olmaya çalışacaksın. Bu oyunda bulmacaları çözmeye çalışacak, sunuculara sızacak, tek oyunculu modda tek başına ilerlemeye çalışacak veya eşli oyun modunda arkadaşlarınla beraber çevrimiçi olarak oynayabileceksin.

Escape Academy içerisinde yer alan bulmacalar gerçek hayatta bulmaca odalarını tasarlayan kişiler tarafından ustaca tasarlandı. Bir yandan odalardan çıkmaya çalışırken diğer yandan oyunda yer alan renkli karakteri de yakından tanıyacaksın. Ayrıca arka planda yer alan sırları da çözebileceksin.

Escape Academy, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 14 Temmuz'da geliyor. 
 
- Mothmen 1966 (14 Temmuz)
 
 

LCB Game Studio tarafından geliştirilen Mothmen 1966, 2D interaktif bir kurgu oyunu olarak karşımıza çıkacak. 1980'lerin ev bilgisayarı grafiklerinden ilham alan interaktif hikaye kurgu oyunu, İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca ve Japonca dil seçeneklerini destekleyecek.

Mothmen 1966, yeni bir interaktif macera serisinin ilk oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Roman yazarı Nico Saraintaris ve sanatçı Fernando Martinez Ruppel tarafından oluşturulan bu hikaye, 80'lerin ev bilgisayarı grafiklerinden ilham alıyor.  

Kasım 1966'daki Leonid Meteor Yağmuru esnasında genç bir çift, bir benzin istasyonu sahibi ve bir paranormal araştırmacı, yaratıkların pusuya yattığı gerçeklik dışı bir komplonun içinde kendilerini bulur... 
 
- Eyes in the Dark (14 Temmuz)


Under the Stairs tarafından geliştirilen ve Gearbox Publishing tarafından yayınlanacak olan Eyes in the Dark, dikkat çekici karanlık atmosferiyle ön plana çıkıyor. Aksiyon rogue-lite ve platform öğelerini bünyesinde barındıran oyun Victoria Bloom'un başrolde olduğu bir hikayeyi anlatıyor.

Karanlığa karşı ışıkla savaşacağınız bu yapımda malikaneyi istila eden karanlığı geri pükürtecek ve cephaneliğinizi geliştirmek için yeni ve güçlü eşyalar keşfedeceksiniz. Burayı istila eden canavarları temizlemek için el fenerini ve sapanını kullanabilir ve Victoria'nın sevgili büyükbabası Victor'u kurtarabilirsiniz.

Oyundaki oda dizilimi ve içerikleri her turda değişir. Ne kadar ileriye gidersen rakiplerin de o kadar büyük ve ölümcül olur.

Eyes in the Dark, 14 Temmuz'da PC'ye geliyor. 
 
- Clanfolk (14 Temmuz)


MinMax Games ve Hooded Horse tarafından bizlere sunulacak olan Clanfolk, ortaçağ İskoç yaylalarında geçen bir koloni yaşamı simülasyonu olarak karşımıza çıkacak. Toprağı sürün, bir ev inşa edin, avlayın, balık tutun, toplayın, zanaat yapın, çocuk sahibi olun, çocukları evlendirin, hayvan yetiştirin, çiftlik yapın, komşularla tanışın, kiralayın, ticaret yapın, bir han işletin ve kışa hazırlanın. Bu oyunda yapılabilecek çok şey var.

Clanfolk oyununda dağlar, ormanlar, çayırlar ve göllerle çevrili bir vahşi doğada, çiftliğinizi inşa etmeye istediğiniz yerden başlayın. Zamanla bu çiftliği endüstriyel bir çiftliğe veya bir hayvan çiftliğine çevirebilirsiniz. Bunun yanı sıra hareketli bir ticaret merkezine veya sessiz bir orman hanına da dönüştürebilirsiniz.

Clanfolk, 14 Temmuz'da PC için geliyor.

Minimum sistem gereksinimleri

- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7/8/10
- İşlemci: 2.6 Ghz Dual Core
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: 1GB 3D DirectX 9 Uyumlu ekran kartı
- DirectX: Sürüm 9.0c
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan 
 
- Fire and Maneuver (15 Temmuz)


Armchair History Interactive tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Fire and Maneuver, sıra tabanlı strateji deneyimini oyunculara sunacak. Fire and Maneuver, Viktorya Dönemi'nde geçen yeni bir strateji oyunu.

Tüfeklerin ve süngülerin ortaya çıktığı piyadelerin bulunduğu oyunda hızla değişen savaş alanına uyum sağlamanız gerekiyor. Bu çağ, cesaret ve şövalyeliğin olduğu değil, Kan ve Demir'in olduğu bir çağ.

Oyunda tek amacınız askeri zafer olduğundan, politika ve ekonomik meseleler gibi konuları unutacaksınız. Tarihi savaşların yeniden canlandırılmasında arkadaşlarınıza karşı savaşacak ya da tarihin izinden saparak Avrupa için yeni bir yol oluşturabileceksiniz.
Fire and Maneuver, 15 Temmuz'da PC'ye geliyor. 
 
- Stray (19 Temmuz)
 
 

Temmuz ayının en çok beklenen oyunları arasında yer alan Stray, BlueTwelve Studio tarafından geliştiriliyor ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanacak. Bu oyunda ailesinden kopmuş, yalnız ve kaybolmuş bir sokak kedisini kontrol ediyoruz. Arka planda kalmış ve unutulmuş bir siber şehirden kurtulmak için kedi ile yola koyuluyorsunuz.

Üçüncü şahıs kamera açısına sahip olan Stray'de dünyayı bir kedinin gözünden deneyimliyorsunuz. Yolculuk sırasında B-12 adında bir dron ile de arkadaş oluyorsunuz. Karşınıza çıkan engelleri ve tehlikeleri bu iki yardımıyla aşmanız gerekiyor.

Daha önce ertelenme durumunda kalan bu yapım nihayet 19 Temmuz'da geliyor. Oyun, PS4, PS5 ve PC için çıkış yapacak.

Minimum sistem gereksinimleri

- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i5-2550K | AMD FX-8350
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti, 2 GB | AMD Radeon R7 360, 2 GB
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan   
 
- As Dusk Falls (19 Temmuz)
 
 

Geliştirici INTERIOR NIGHT ve yayıncı Xbox Game Studios tarafından oyunculara sunulacak olan As Dusk Falls, iki ailenin iç içe geçen hayatlarını konu alıyor. Orijinal ve etkileşimli bir drama niteliğinde olan bu yapım 1998 yılının Arizona kasabasında geçiyor.  

Oyunda maceranız boyunca karşınıza seçimler çıkacak. Yaptığınız seçimlerin, karakterlerin hayatlarında güçlü etkileri olacak. Bu yüzden seçimlerinizi akıllıca seçmeniz gerekecek.

As Dusk Falls, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacak.

Minimum sistem gereksinimleri

- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit sürüm 1903 veya üzeri
- İşlemci: Core i3 2120 (3.30 GHz) veya eş değeri / GTX 750 TI (2GB) veya eş değeri
- Bellek: 8 GB RAM   
 
- Endling - Extinction is Forever (19 Temmuz)
 
 

Herobeat Studios tarafından geliştirilen ve HandyGames tarafından yayınlanacak olan Endling - Extinction is Forever, hayatta kalma ve macera türünü oyunculara sunuyor. Sanat tarzıyla oldukça dikkat çeken bu bağımsız yapım, oyunculara bir tilkinin rolünü üstlendiriyor.

Dünyada kalan son tilki olarak yola çıkıyorsunuz. Buradaki amacınız yavrularınızı ne pahasına olursan olsun hayatta tutmak. Bu mahvolmuş doğadan geriye kalan ne varsa keşfetmeniz gerekiyor. Keşiflerinizle beraber büyük bir maceraya çıkabiliyorsunuz.

Günümüzün güncel sorunlarını yansıtan  Endling - Extinction is Forever ile harap olmuş bir doğayı keşfedecek, yeri geldiğinde zor kararlar vermek durumunda kalacaksınız. Hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yapacağınız bu oyun 19 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için hem fiziksel hem de dijital olarak çıkış yapacak. 
 
- Forza Horizon 5: Hot Wheels Ek Paketi (19 Temmuz) 
 
 
 
Playground Games tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından 2021 yılında yayınlanan  Forza Horizon 5 için yeni ek paket Hot Wheels, 19 Temmuz'da geliyor. Bu ek paketle beraber oyuncular yeni Horizon Hot Wheels Parkı'nı deneyimleyebilecek. Genişleme paketi ile 80'den fazla farklı, takılabilir parça ile kendi Hot Wheels maceranızı tasarlayabilecek, oluşturabilecek ve paylaşabileceksiniz.
 
Yeni ek paket içerisinde Hennessey Venom F5 ve ikonik 2000 Hot Wheels Deora II de dâhil olmak üzere 10 farklı yeni araç bulunuyor. Ek paket PC, Xbox One, Xbox Series için mevcut olacak.
 
- Hazel Sky (20 Temmuz)


Yayıncı Neon Doctrine ve geliştirici Coffee Addict Game Studio tarafından piyasaya sürülecek olan Hazel Sky, tek oyunculu bir macera hikaye deneyimini oyunculara sunacak. Hazel Sky'da yaşadığı uçan şehir Gideon'dan uzaktaki bir adaya gönderilen Shane, bazı sınavlardan geçip bir mühendis olarak şehrine geri dönmeli.

Deneme ve yanılma, her mühendis için onurlu ve gerekli bir sınav. Shane için deneme yanılma görevi onun kaderini temsil ediyor. Ancak kader ve istediğin şeyler nadiren bir araya gelir. Oyun, Gideon'daki davaları, olayları ve beklenmedik konuları ele alıyor ve bir toplumun acı tatlı hikayesini anlatıyor.

Hazel Sky, 20 Temmuz'da PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC platformlarına geliyor.

Öne çıkan özellikler:

- Çeşitli uçan makineleri onarın ve inşa edin.
- Sınavınızı geçmek için zıplayın, tırmanın, sallanın ve kayın.
- Senden önce adada sınava giren mühendislerin kaderini ve kimlerin başarısız olduğunu keşfedin.
- Harap olmuş uçakları tekrar göklere çıkarın.
- Görkemli dünyada huzur ve barış bulun.
- Gideon halkının tüm sırlarını ve gerçeklerini keşfedin.

Minimum sistem gereksinimleri:

- İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64 Bit)
- İşlemci: Intel i5-2300 2.8 GHz
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 550 Ti 2 GB
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 12 GB kullanılabilir alan 
 
- Wayward Strand (21 Temmuz)  
 
 

Ghost Pattern tarafından geliştirilen zengin hikaye içeriğine sahip macera oyunu Wayward Strand, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC (Steam) sürümlerinin yanı sıra Xbox Series, Xbox One ve Switch için çıkış yapacak.  

Wayward Strand, ilgi çekici ve merak uyandıran bir interaktif hikayeyi oyunculara sunacak. Cesur genç gazeteci Casey Beaumaris olarak ilk kez bir hastaneyi ziyaret edeceksiniz. Burada bulunanların hayatlarına dokunacak ve gizemleri açığa çıkaracaksınız.  

Minimum sistem gereksinimleri

- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: 2.0GHz
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: DX10 uyumlu veya daha iyisi
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan   
 
- Hell Pie (21 Temmuz)
 
 

3D platform macera oyunu olarak karşımıza çıkan Hell Pie, kötülüğü bir sonraki seviyeye taşıyor. Cehennem Pastası ve kötü tatlılar gibi birçok değişik içerikleri bünyesinde barındıran bu yapımda Şeytan'ın doğum günü pastası için malzemeleri toplamak gibi tuhaf görevler de oyunculara veriliyor.

Hell Pie, 21 Temmuz'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.  

Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 64-bit
- İşlemci: Intel Core i3-3225
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 5 GB kullanılabilir alan   
 
- Danganronpa S: Ultimate Summer Camp (21 Temmuz)
 
 

Spike Chunsoft tarafından oyunculara sunulacak olan bu yapım macera ve rol yapma öğelerini bünyesinde barındıran masa oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu sürüm, Danganronpa V3: Killing Harmony'nin masa oyunu Ultimate Talent Development Plan'ın büyük ölçüde geliştirilmiş bir versiyonu.  

Danganronpa S: Ultimate Summer Camp, 1.000'den fazla etkinliği bünyesinde barındıracak ve içerisinde Danganronpa serisinin karakterleri yer alacak. Oyuncular bu oyunda Jabberwock Adası'nda 50 gün geçirecek. 50 günlük bu yaz kampında karakterlerinizi geliştirebilecek ve istatistiklerini yükseltebileceksiniz.

Oyunda ek olarak bir Savaş Modu bulunuyor Bu savaş modunda Monokuma tipi canavarların yer aldığı 200 katlı Umutsuzluk Kulesi'ni ele geçirmeye çalışacaksınız. Umutsuzluk Kulesi'nde düşmanlar dalgalar halinde saldıracak ve oyuncu bu dalgalardan zaferle ayrıldığı taktirde Monokuma Madalyaları ile ödüllendirilecek. Oyuncular savaşta kazandıkları Monokuma Madalyalarını ve Monocoinleri yeni karakterlere erişmek için harcayabilecek.

Danganronpa S: Ultimate Summer Camp, 21 Temmuz'da PS4, PS5 ve PC'ye geliyor. 
 
- River City Saga: Three Kingdoms (21 Temmuz)
 
 
 
Arc System Works tarafından oyunculara sunulacak River City Saga: Three Kingdoms geçtiğimiz süreçte batıya geleceği açıklanmıştı. Batı sürümü diğer sürümlerdeki tüm özelliklere sahip olacak.
 
River City Saga: Three Kingdoms'da, Kunio-kun serisinin karakterleri Sangokushi dünyasında koşuşturacak. Tarihsel bir dönemi yansıtan oyun, oyunculara Üç Krallığın diğer krallıklara meydan okuduğunu görecek.   
 
Oyunda hikayede ilerlerken karakterinizi güçlendirebilecek ve seviye atlamak için düşmanları alt edebileceksiniz. Karakterinizi güçlendirerek savaşta avantaj elde edebilecek ve düşmanlar tarafından düşürülen eşyaların güçlü bonus etkilerini kullanabileceksiniz.
 
River City Saga: Three Kingdoms, PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için 21 Temmuz'da geliyor.
 
Minimum sistem gereksinimleri:
 
- İşletim Sistemi: Windows® 10 64 bit
- İşlemci: Intel® Core™ i3-3210
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 750(2GB VRAM)
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX Uyumlu Ses Kartı 
 
- Capcom Arcade 2nd Stadium (22 Temmuz)  
 
 

Haziran ayında duyurusu yapılan Capcom Arcade 2nd Stadium içerisinde 32 klasik Capcom arcade oyununu yer alıyor. Koleksiyonla beraber ücretsiz olarak SonSon oyunu da indirilebilecek. Bu koleksiyonla beraber sevdiğin arcade oyunlarını deneyimleyebilirsin.  

Oyunlar arasında şunlar yer alıyor:

- 1943 Kai
- A.K.A. Block Block
- A.K.A. The King of Dragons
- A.K.A.Knights of the Round
- A.K.A.Magic Sword
- A.K.A. Vampire Savior: The Lord of Vampire
- Avenger
- Black Tiger
- Capcom Sports Club
- Chariot: Adventure through the Sky
- Darkstalkers: The Night Warriors
- Eco Fighters
- Exed Exes
- Hyper Dyne Side Arms
- Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition
- Last Duel
- Mega Man 2: The Power Fighters
- Mega Man: The Power Battle
- Night Warriors: Darkstalkers’ Revenge
- Pnickies
- Rally 2011: LED STORM
- Saturday Night Slam Masters
- Street Fighter
- Street Fighter Alpha 2
- Street Fighter Alpha 3
- Street Fighter Alpha: Warriors’ Dreams
- Super Gem Fighter
- Super Puzzle Fighter II Turbo
- The Speed Rumbler
- Tiger Road

Capcom Arcade 2nd Stadium, 22 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
- Live A Live (22 Temmuz)
 
 

İlk olarak 1994 yılında Square tarafından Super Famicom için geliştirilen ve yayınlanan rol yapma klasiğinin yeniden düzenlenmiş sürümü 22 Temmuz'da Switch konsollarına geliyor.
 
HD 2D görsellerle yeniden canlandırılan bu yapım, farklı zaman dilimlerinde ortaya çıkan kahramanlık hikayeleri oyunculara sunuyor. Her bölümdeki farklı oynanış ve yetenekler oyuncuya yeni bir deneyimi yaşatıyor. 
 
- Aery - Vikings (22 Temmuz)


EpiXR Games UG tarafından yayınlanacak olan Aery - Vikings, interaktif kurgu ve uçuş simülasyonu oyunu olarak karşımıza çıkacak. Aery - Vikings'de oyuncular yapılması imkansız olarak verilen görevleri tamamlamak yola koyulacak. Şiddet içermeyen bu yolculukta küçük bir kuşu kontrol edeceksiniz.

Hikaye odaklı bir uçuş keşif deneyimi sunacak olan bu yapım, rahatlatıcı ortamlarıyla dikkat çekiyor. Yolculuğunuz boyunca harika, huzurlu ve heyecan verici bir dünyayı dolaşacak ve uçma hissinin tadını çıkaracaksınız.

Oyunda 13 farklı Viking temalı dünyada uçabilecek ve ilginç bir hikayeyi takip edeceksiniz. Küçük bir kuş gözüyle dünyayı görecek, sezgisel ve rahatlatıcı oyunun tadını çıkaracaksınız. Düşman veya diğer tehditler olmadan bir kuşun süzülmesine şahit olacaksınız.

Aery - Vikings, 22 Temmuz'da PC, PS4, Switch, Xbox One ve Xbox Series'e geliyor.
 
- IMMORTALITY (26 Temmuz)


Sam Barlow, Half Mermaid tarafından geliştirilen ve Half Mermaid tarafından yayınlanacak olan IMMORTALITY, sinematik korku macera deneyimini oyunculara sunacak.

Marissa Marcel bir film yıldızıydı. Üç film yaptı. Ama filmlerin hiçbiri vizyona girmedi. Ardından Marissa Marcel ortadan kayboldu... Her Story'nin yaratıcısı Sam Barlow'dan interaktif bir üçleme. Bu oyunda Marissa Marcel'in kayıp filmlerini keşfedeceksiniz.

IMMORTALITY, 26 Temmuz'da Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak. 

Minimum sistem gereksinimleri

- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Win 10
- İşlemci: Intel Core i5-4590 (AMD FX 8350) veya daha iyisi
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX600
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan 
 
- Lost Epic (28 Temmuz)
 
 

Yan kamera bakış açısına sahip anime sanat tarzıyla ön plana çıkan Souls like aksiyon oyunu Lost Epic şu anda erken erişimde bulunuyor ve 28 Temmuz'da tam sürüme kavuşuyor. 2D aksiyon rol yapma oyunu LOST EPIC ilk olarak 5 Haziran 2021'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü.  

Oyunun tam sürümü, aynı anda üç oyuncuya kadar çevrimiçi çok oyunculu modu ve bunun yanı sıra Team EARTH WARS'ın önceki oyunu EARTH'S DAWN'dan ilham alan bir karakter görünümü de içerecek. PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsol sürümleri, dijital sanat kitabı ve orijinal müziğe sahip olacak.  

LOST EPIC, 300.000 kez indirilen hit oyun EARTH'S DAWN'ın yaratıcısı Team EARTH WARS'ın en yeni oyunu olarak karşımıza çıkacak.  

Lost Epic, 28 Temmuz'da PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için tam sürüm olarak çıkış yapacak. 
 
- Vestaria Saga II: The Sacred Sword of Silvanister (28 Temmuz) 
 
 
 
Yayıncı DANGEN Entertainment ve geliştirici Vestaria Project tarafından çıkış yapacak olan Vestaria Saga II: The Sacred Sword of Silvanister, taktiksel bir rol yapma deneyimini oyunculara sunacak. Vestaria Saga II: The Sacred Sword of Silvanister (eski adıyla Vestaria Saga Gaiden: The Sacred Sword of Silvanister) ilk olarak 27 Mart 2019'da Japonya'da piyasaya sürüldü. Şimdi ise batıya geliyor. 
 
Vestaria Saga II, Zade'nin maceralarına devam ediyor. Onun ve arkadaşlarının hikayelerini heyecan verici ve tatmin edici bir sona ulaştırıyor. Oyuncular bu oyunda, Margulites'in Vestaria'yı yeni bir karanlık çağına sürükleme planlarını ortaya çıkarırken hem yeni hem de eski karakterlerle karşılaşacak.  
 
Vestaria Saga II: The Sacred Sword of Silvanister, 28 Temmuz'da batıda Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Öne çıkan özellikler
 
- Önceki oyuna kıyasla daha fazla sınıf, teçhizat ve beceriler.
- Klasik Vestaria Saga sisteminde kalite iyileştirmesi yapıldı.
- Seçimlerinize göre değişen hikaye.
- Çok çeşitli sınıflar, silahlar ve becerilerle gruba dahil edebileceğiniz 30'dan fazla benzersiz karakter.
- Çeşitli düşmanlarla dolu karmaşık haritalar ve üstesinden gelinmesi gereken stratejik bulmacalar.
- Hem eski strateji uzmanlarına hem de yeni gelenler özel ayarlanmış iki zorluk modu.
 
- Bear and Breakfast (28 Temmuz)  
 
 

Gummy Cat tarafından geliştirilen ve Armor Games Studios tarafından yayınlanacak olan çizgi film tarzı yaşam simülasyon rol yapma oyunu Bear and Breakfast'ta bir pansiyon inşa ederek yönetebileceksin. Ayı olarak oynadığın bu oyunda rahatlatıcı bir macera yaşayacaksın.

Turistler aracılığıyla para kazanmaya çalışacağın bu oyunda bir yandan işletmeni büyütecek bir yandan da ormanın gizemlerini açığa çıkaracaksın. Arka planda bir komplonun da işlendiği bu macerada düzinelerce misafir odası, banyo, salon ve eğlence imkanı bulunuyor.
Bear and Breakfast, Switch ve PC platformuna geliyor.

Minimum sistem gereksinimleri

- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7
- İşlemci: Intel Core i3-6300 (2 * 3000) veya Intel Core i3-530 (2 * 2930) veya eşdeğeri
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GT 440 (1024 MB VRAM) veya Radeon HD 6750 (1024 VRAM) veya eş değeri
- Depolama: 3 GB kullanılabilir alan   
 
- Digimon Survive (29 Temmuz)
 
 

Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici HYDE tarafından oyunculara sunulacak Digimon Survive, Digimon hayranlarını memnun edebilecek türden bir yapım. Bu yeni oyun, önceki Digimon oyunlarından farklı olarak karanlık bir hikaye yapısı oyunculara sunulacak. Canavarların dolaştığı ve hayatta kalmaya çalıştığınız bir dünya sizleri bekliyor olacak.
 
Zor kararlar ve ölümcül savaşlar sonucu evlerine geri dönmeye çalışırken oyuncuların oyun boyunca yaptıkları seçimler canavar düşmanlarının evrimini ve oyunun nasıl sona ereceğini etkileyecek. Oyundaki savaşlar 2D olarak ve daha klasik bir SRPG tarzında olacak.

Digimon Survive dünya çapında 29 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.  
 
- RimWorld: Console Edition (29 Temmuz)
 
 

Koloni kurma, üs inşa etme ve hayatta kalma oyunu RimWorld'ün Konsollara özel olarak yayınlanacak sürümü 29 Temmuz'da geliyor. Xbox ve PS4 için çıkış yapacak bu sürümde oyuncular derin stratejiyi deneyimleyecek.

Oyundaki hikayelerin anlatımı için bir anlatıcı seçebiliyorsunuz. Hikaye anlatıcıları arasında Randy Random, Cassandra Classic ve Phoebe Chillax yer alıyor. Her biri farklı bir atmosferi işliyor. Bu sayede oyunda farklı deneyimler yaşayabiliyorsunuz.  

RimWorld'de oyuncular üssünü inşa edip savunacak ve sınırsız koloni halkıyla etkileşime geçebilecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Listeleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: 26 Haziran 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler