Temmuz Ayında PlayStation Plus'tan Ayrılacak Oyunlar Belli Oldu

30.06.2022 13:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yenilenmiş PlayStation Plus abonelik hizmeti oyunculara 700'den fazla bir oyun kütüphanesini sunuyor. Oyuncular, 3 farklı abonelik seçeneklerinden birini satın alarak kütüphaneye ve belirli oyunlara erişim sağlayabiliyor. PlayStation Plus hizmetine her ay düzenli olarak yeni oyunlar ekleniyor ve bir yandan da ayrılıyor.
 
Evil Genius 2: World Domination, geçtiğimiz süreçte PS Plus hizmetinden ayrılmıştı. Şimdi ise Temmuz ayı içerisinde platformdan ayrılacak oyunlar belli oldu. Playstation Store'a gör  hem Shadow Warrior 3 hem de Syberia, Temmuz ayında PlayStation Plus Essential ve Premium aboneliğinden ayrılacak. Aboneler, Shadow Warrior 3'ü 5 Temmuz'a, Syberia oyununu ise 19 Temmuz'a kadar oynayabilecek.
 
 
 
Öte yandan geçtiğimiz gün Sony, PlayStation Plus Essential aboneleri için 5 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak Temmuz ayı ücretsiz oyunlarını açıkladı. Oyunlar arasında Arcadegeddon, Crash Bandicoot 4 ve The Dark Pictures Anthology: Man of Medan yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek! 12 Sn önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler