Temtem, 6 Eylül'de Çıkıyor

24.05.2022 23:33 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Humble Games ve geliştirici Crema, Temtem'in Erken Erişim'den çıkacağını ve 6 Eylül'de Steam ve Humble Store üzerinden PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Çok oyunculu RPG oyunu, ilk olarak 21 Ocak 2020'de Steam ve Humble Store üzerinden PC için, ardından 8 Aralık 2020'de PlayStation 5'e erken erişim olarak piyasaya sürüldü. 
 
Temtem, hem hikaye modu hem de çok oyunculu modu olan, aynı Pokemon gibi yaratıklar topladığımız, dünyayı keşfettiğimiz ve diğer Temtem savaşçılarıyla savaştığımız bir oyun. Bunların haricinde oyunda kendi evinizi özelleştirebileceksiniz, bir arkadaşınızın macerasına katılabileceksiniz ve oyunun çevrimiçi dünyasını keşfedebileceksiniz. 
 
Fragman   Videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Temtem Platformlar: PC Geliştirici: Crema Games Dağıtıcısı: Humble Bundle Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler