Temuera Morrison, Boba Fett'in Obi-Wan Dizisinde de Olacağını Söyledi

27.08.2020 12:36 Özgür Eroğlu

 
Disney+'ın da erişime açılması ile birlikte bildiğiniz gibi birçok Star Wars dizisi duyuruldu ve bazıları yayınlandı. Şu an için en çok beklenenlerden biri de Obi-Wan dizisi.
 
Obi-Wan dizisinde Obi-Wan karakteri dışında bulunacak karakterler için bazı söylentiler var bazıları da ciddi söylentiler, ancak içlerinden hiçbiri resmi olarak açıklanmadı. Bu söylentilerin arasına bir yenisi daha eklendi.
 
Geçtiğimiz aylarda Temuera Morrison'ın oyunculuğu ile The Mandalorian'ın ikinci sezonunda bulunacağı açıklanan Boba Fett karakterinin Obi-Wan dizisinde olacağı söyleniyor. Bu söylentiyi başlatan kişi oyuncunun kendisi Temuera Morrison. 
 
Obi-Wan dizisi 4 bölümlük tek sezondan oluşan bir dizi olacak. 2022 yılında yayınlanması bekleniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 24 Dk önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 2 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 2 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler