Tencent Bilim Kurgu TPS Oyunu SYNCED: Off-Planet'ı Duyurdu

19.08.2019 14:04 Gazali Çetinkaya

 
Tencent, Gamescom NVIDIA sunumda bilim kurgu üçüncü şahıs nişancı oyunu SYNCED: Off-Planet'ı duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Tencent çatısı altında NExT Studios tarafından geliştirilen SYNCED: Off-Planet hayatta kalma, crafting ve üs kurma mekaniklerini PvPvE oynanışı ile birleştiriyor. 50 gerçek oyuncuyu ve 1000 Nanos adı verilen insan robot karışımı yapay zekayı destekleyecek.
 
SYNCED: Off-Planet hem kişisel ve hem de grup olarak hayatta kalmaya odaklanıyor. Göreviniz grubunuzu hazırlamak ve eşyalar craft etmek ve hayatta kalanları gezegenden ayrılacaklara yere kadar eşlik etmek. Kısacası oyuncular gezegenin dışına çıkmak için birbirleriyle savaşacak ve Nanos sürülerine karşı hayatta kalmaya çalışacak.
 
Sinematik duyuru fragmanını, oynanış fragmanını ve ışın izleme teknolojisi desteğinin gösterildiği fragmanı aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SYNCED: Off-Planet Platformlar: PC Geliştirici: Tencent Dağıtıcısı: Tencent Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler