Tencent, Tequila Works'ün Çoğunluk Hissesini Satın Aldı

15.03.2022 22:21 Umut Tandoğan

 
 
Şirketler, Tencent'in Madrid merkezli geliştirici Tequila Works'ün çoğunluk hissesini satın aldığını duyurdu.
 
2009 yılında kurulan Tequila Works, RiME, Deadlight, GYLT, The Invisible Hours ve yakında çıkacak olan Song of Nunu: A League of Legends Story oyunlarıyla tanınır.
 
Tequila Works başkanı Luz Sancho bir basın açıklamasında şunları söyledi:
“Sevgili hayranlarımızın bizi tanıdığı kadar özenle ve tutkuyla yapılmış, en yüksek kalitede eserler üretmek için gereken tüm kaynaklara erişimi olan Tequila Works'ü daha güçlü bir stüdyo haline getirmemizi sağlayan bir ortakla işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. 
 
Tencent Games Global ortaklıklardan sorumlu başkan yardımcısı Pete Smith, “Tekila Works'ün yaratıcılığı ve ayrıntılara gösterilen özen, dünya çapında izleyicileri memnun eden oyunlarla sonuçlandı. Ekiple birlikte çalışmayı ve gelecekteki oyunlar için heyecan verici amaçları yerine getirmek için bu temeller üzerine inşa etmeyi dört gözle bekliyoruz.” 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler