Tencent Yan Kuruluşu LightSpeed Studios, Lucid Games'i Satın Aldı

14.07.2023 19:52 Umut Tandoğan

 
 
Tencent yan kuruluşu LightSpeed Studios, Lucid Games'i satın aldığını duyurdu.
 
Lucid Games, Destruction AllStars ve Switch blade'in arkasındaki stüdyo. Ayrıca Star Wars Jedi: Survivor, Sea of Thieves, Nightingale, Apex Legends, EA Sports PGA Tour ve Star Wars Jedi: Fallen Order gibi bir oyunların geliştirilmesinde işbirliği yaptı.
 
LightSpeed Studios altında Lucid Games, LightSpeed Studios'un küresel ağ ve teknoloji yeteneklerinin desteğini alırken, yarattığı oyunlarda ve stüdyonun işleyişinde “tam bağımsızlığın tadını çıkarmaya” devam edecek.
 
LIGHTSPEED STUDIOS, Çin, Amerika Birleşik Devletleri, Singapur, Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Japonya, Güney Kore, Yeni Zelanda ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki ekipleriyle lider bir küresel oyun geliştiricisidir. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 32 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 4 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 4 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler